spot_img
KotiUutisetUusi kansainvälinen vertailupalvelu haluaa mullistaa suomalaisten tavan hakea lainaa

Uusi kansainvälinen vertailupalvelu haluaa mullistaa suomalaisten tavan hakea lainaa

Luotettavuus ja toiminnan läpinäkyvyys ovat rahoitus- ja laina-alan tärkeitä kilpailuvaltteja. Tanskalainen fintech-yritys Lead Supply A/S lanseeraa uuden kansainvälisen vertailupalvelunsa myös Suomessa ja jatkaa digitaalisten rahoituspalveluiden terävimmässä kärjessä. 

Aarhus, Tanska – Lead Supply A/S on tänään julkistanut uuden LoanScouter lainavertailupalvelun, joka auttaa kuluttajia löytämään juuri heille sopivat verkkolainat kotikoneella tai älypuhelimella. Palvelun tavoitteena on tehdä nettilainaamisesta entistä helpompaa ja läpinäkyvämpää.

Lead Supply on Tanskassa vuonna 2014 perustettu finanssiteknologiayritys, jolla on toimintaa 12 Euroopan maassa mm. Matchbanker brändin alla. Nuoren, 10 henkisen tiimin tavoitteena on luoda helppokäyttöisiä ja käyttäjäystävällisiä palveluita pikalainamarkkinoille. Asiakkaan tuominen kaiken kehitystyön keskiöön on tuonut Lead Supplyn palveluille tuhansia suomalaisia asiakkaita.

“Nopea kasvu on ollut mahdollista varhaisilla markkina-alueillamme asiakaslähtöisen toimintatapamme ansiosta. Pyrimme jatkuvasti ymmärtämään asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan paremmin, jotta voimme kehittää entistä parempia palveluita.” kertoo Lead Supplyn markkinointipäällikkö Riku Laine. 

Helppokäyttöisyys ja läpinäkyvyys ovat olleet myös uuden Loan Scouter-palvelun lähtökohtia. Tämä toimii vahvana kontrastina verkossa toimivien lainapalveluiden epäluotettavaa mainetta vasten, mikä on osaltaan ollut avain yrityksen kehittämien palveluiden menestykseen.

Helppokäyttöisiä ja läpinäkyviä rahoituspalveluita

LoanScouter-lainavertailu esittää verkkolainaa etsiville käyttäjilleen kompaktin lainalistan, jossa lainojen tärkeät tiedot ovat selkeästi nähtävillä yhdellä silmäyksellä. Sivusto sisältää myös lukuisia oppaita, neuvoja ja vinkkejä lainanhakuun, säästämiseen ja oman talouden hallintaan liittyen.

LoanScouter haluaa tehdä lainaamisesta helppoa ja turvallista ja auttaa suomalaisia asiakkaitaan tekemään vastuullisia ja harkittuja lainapäätöksiä.