spot_img
KotiUutisetVoiko elannon tienata lyömällä vetoa e-urheilusta?

Voiko elannon tienata lyömällä vetoa e-urheilusta?

Esports eli e-urheilu on pinnalla juuri nyt. Arvioidut tulot e-urheilusta ylittävät miljardi dollaria vuonna 2020. Toinen nopeasti kasvava ala on esports-vedonlyönti. E-urheilun vedonlyönnin kokonaismäärän arvioidaan nousevan tänä vuonna 8 miljardiin dollariin, mikä tarkoittaa 560 miljardin dollarin tuloja eli kiinnostus alaa kohtaan on odotettavissa. 

Jos sinua e-urheilun sijasta kiinnostaa perinteinen urheilu, voit vierailla esimerkiksi sivustolla www.ninjacasino.com/fi/vedonlyonti/koripallo

Kun näin suurta summaa rahaa heitellään ympäriinsä, olisiko e-urheiluvedonlyönnillä tienaaminen mahdollista? Useat vedonlyöntisivustot uskottelevat, että CS:GO-uhkapelin tai muiden e-urheilun vedonlyöntien avulla voi tienata valtavasti. Ja itseasiassa se on mahdollista. Kuka vain voi tehdä suuren voiton aina toisinaan. Fakta on, että esports-vedonlyönnilla voi tienata rahaa tasaisen jatkuvasti, mutta se ei ole helppoa.

Otetaan CS:GO-vedonlyönti esimerkiksi. Ensin sinun täytyy tietää mitä pelissä tapahtuu. Eikä pelkkä pintapuolinen tutustuminen riitä vaan sinun täytyy opetella säännöt, termit ja pelin yksityiskohdat. Useat potentiaaliset vedonlyöjät eivät pidä tätä ongelmana, koska he nauttivan pelin pelaamisesta ja ovat siksi kiinnostuneista lyömään vetoa CS:GO:sta.

Seuraavaksi sinun täytyy tietää kaikki mahdollinen tiimeistä ja pelaajista, joiden pelituloksista aiot lyödä vetoa. Muutaman matsin katsominen ei riitä. Sinun täytyy katsoa ja analysoida pitemmällä aikavälillä satoja tunteja Counter-Strike-matseja. Tämä on paljon syvempää kuin vain normaali fanitus. 

Lisäksi sinun tulisi tietää tiimin tilastot, kuten voitot/häviöt, onko tiimin trendi positiivinen vai negatiivinen ja kuinka he pelaavat eri kartoissa. Mitä enemmän tietoa sinulla on, sitä parempi on todennäköisyytesi onnistua. Tämä koskee kaikkea e-urheilua ja ei pelkästään CS:GO-pelejä.

Nyt kun tunnet pelin ja olet tehnyt tarpeeksi tutkimusta, olet melkein valmis lyömään vetoa. Et kuitenkaan aivan vielä. Sinun täytyy ensin ymmärtää vedonlyönnin kertoimia ja mitä ne tarkoittavat. Yleisimmät tavat näyttää vedonlyönnin kertoimet ovat amerikkalainen tapa ja desimaalit. Kertoimet kertovat sinulle, minkä tiimin uskotaan voittavan ja kuinka paljon sinä voit voittaa, kun lyöt vetoa tietyn tiimin puolesta. 

Käyttämällä kyseiseen matsiin osaa ottaviin tiimeihin tutustumisesta saamiasi tietoja sinun tulee päättää, ovatko tarjotut kertoimet arvoltaan hyvät. Eli lopulta lyöt vetoa vedonvälittäjää vastaan. Kaikki vedonlyönninvälittäjät eivät tarjoa samoja kertoimia matseille. Hyvä idea on seurata useiden luotettavien vedonlyöntisivustojen kertoimia, että löydät parhaat kertoimet tietylle ottelulle tarjoavan tahon.

Tietenkin esports-vedonlyöntiin liittyy paljon muutakin kuin vain tässä artikkelissa mainitut asiat. Esimerkiksi erilaiset vedonlyönnin tyypit, livevedonlyönti (vedonlyönti pelin ollessa kesken) ja helpotettu vedonlyönti. Eli selkeästi sinun täytyy käyttää vedonlyönnin opetteluun aika paljon aikaa ja vaivaa. Pystytkö elättämään itsesi esports-vedonlyönnillä? Se on mahdollista, mutta normaalin työn etsiminen on helpompaa. Jos e-urheiluvedonlyönti kiinnostaa sinua, älä anna tämän kuitenkaan pysäyttää sinua. Aloita pienesti ja pysy budjetissasi, kunnes opit alkeet. Sen jälkeen voit itse päättää, haluatko tehdä e-urheilun vedonlyönnistä urasi.